Juridische



Pensions "La Landre"

De heer BARON Jean-Luc

5, quennechelles

88240 Clerjus

Tel: 03 29 39 10 02

E-mail: contact@lalandre.fr

Website host: bedrijf 1-1 IONOS SARL gevestigd op 7 Place de la Gare, 57201 SARREGUEMINES

Tel: 0970 808 911

Handels- en ondernemingsregister Registratienummer: 752476713 RCS Epinal

Individueel fiscaal identificatienummer: 752476713




Privacybeleid

&

Handvest voor cookiegebruik

Het doel van dit privacybeleid (het "Beleid") is om de regels vast te stellen met betrekking tot de verschillende verwerkingen van persoonsgegevens die kunnen worden geïmplementeerd wanneer u onze website gebruikt die toegankelijk is via de URL: lalandre.fr (de "Site")

De verwerking van persoonsgegevens die vanaf de Site worden geïmplementeerd, valt onder de verantwoordelijkheid van twee co-behandelmanagers.

De verantwoordelijken voor de verwerking van uw persoonsgegevens zijn:

Het bedrijf Amenitiz Solutions (hierna "Amenitiz") dat de website van de huisjes en pensions "La Landre" beheert.

Amenitiz is geregistreerd als CIF B67096750 in Barcelona, Spanje. Het hoofdkantoor is gevestigd op 4, Plaza d'Urquinaona, 08010 Barcelona, Spanje.

Amenitiz ondersteunt hostingprofessionals door hen een digitaal platform aan te bieden dat wordt gehost in de Saas-modus, zodat ze een website kunnen maken voor hun hostingactiviteit.




Computerrecht en vrijheden


In overeenstemming met de "Computer and Freedom" Act 78-17 van 8 januari 1978 met betrekking tot computers, bestanden en vrijheden, hebt u recht op toegang en correctie van de persoonsgegevens die u op deze site achterlaat. Om dit recht te doen gelden, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen via e-mail: contact@lalandre.fr

Privacybeleid


We verzamelen informatie wanneer u onze site bezoekt. De informatie die door de contactpagina wordt verzameld, omvat uw naam, e-mailadres, telefoonnummer. Deze informatie wordt verzameld met als enig doel te reageren op uw verzoek. We gebruiken het e-mailadres dat u verstrekt om u af en toe informatie en meldingen, nieuws van de "La Landre" pensions en pensions te sturen. Als u zich op enig moment wilt afmelden en geen e-mails meer wilt ontvangen, stuur dan uw verzoek naar ons op contact@lalandre.fr en wij zullen uw gegevens uit onze bestanden verwijderen.

Wij zijn de enige eigenaren van de informatie die op deze site wordt verzameld. Uw persoonlijke gegevens worden om welke reden dan ook niet verkocht, uitgewisseld, overgedragen of aan een ander bedrijf gegeven, zonder uw toestemming. Wij doen er alles aan om uw persoonsgegevens veilig te houden. We beschermen uw informatie ook offline. Alleen de eigenaren van de pensions "La Landre" Monique en Jean-Luc BARON hebben toegang tot persoonlijke informatie. Als u niet langer wilt dat wij contact met u kunnen opnemen, uw gegevens kunnen verzamelen, kunt u ons een verzoek sturen om uw persoonsgegevens per e-mail te wijzigen of te verwijderen van het e-mailadres: contact@lalandre.fr

Zodra u de website "Landre" Guesthouses and Guesthouses verlaat of wordt doorgestuurd naar de website of applicatie van een derde partij, bent u niet langer onderworpen aan dit Privacybeleid of aan de Algemene Gebruiksvoorwaarden van onze website.


We gebruiken geen cookies.


Verkoopvoorwaarden



 Pensions


Huur voor een minimale nacht.

De boeking wordt van kracht zodra de klant de eigenaar een aanbetaling van 25% van het totale bedrag van de prijs van het verblijf heeft gestuurd en een kopie van het contract dat vóór de datum op de voorkant is ondertekend.

Prijzen zijn alle kosten inbegrepen exclusief verblijfsbelasting.

Het saldo dient bij aankomst bij de eigenaar te worden betaald.

Verblijven


Huur voor minimaal een week.

De boeking wordt van kracht zodra de klant de eigenaar een aanbetaling van 25% van het totale bedrag van de prijs van het verblijf heeft gestuurd en een kopie van het contract dat vóór de datum op de voorkant is ondertekend.

Prijzen zijn alle kosten inbegrepen exclusief verblijfsbelasting.

Het saldo dient bij aankomst bij de eigenaar te worden betaald.